Contact met GreenPad
Contact met GreenPad
skip to Main Content
REDUCEERT CO2 HERSTELT DE BIODIVERSITEIT VERKOELT DE LEEFOMGEVING
T +31 (0)30 691 20 75 E info@greencitypromoters.nl

Projectontwikkelaars

De GreenPad voor projectontwikkelaars

Het idee om het anders te doen. Om eens op een andere manier naar de zaken te kijken zonder het zakelijke aspect uit het oog te verliezen. En gek genoeg is het denken in cirkeltjes dan ineens niet zo heel gek. De circulaire economie is namelijk een uitgelezen kans om de uitputting van grondstoffen tegen te gaan.

Van lineair naar circulair bouwen

Waar u mee te maken krijgt is de snelle verandering in de bouw van een lineair opgebouwde keten naar een duurzame circulaire bouwsector. Waar we zoveel mogelijk gebruik maken van biobased materialen die terug groeien zoals hout en vlas. Op termijn willen wij af van materialen als: PUR, PIR, polystreen, glaswol, steenwol etc. Daarom werken we nauw samen met pionier bedrijven en kennisinstituten die vol passie werken aan alternatieve biobased isolatiematerialen.

Meten van duurzaamheid

Het gebruik van duurzame biobased materialen levert een belangrijke meerwaarde en betere score in rekentools als BREEAM, GPR en de Milieu Prestatieberekening Gebouw (MPG). Bij de labeling van systemen wordt het meten van duurzaamheid steeds belangrijker. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie draagt een groendak hier zeker aan bij.
Met de aanschaf van de GreenPad kiest u voor een duurzame groene oplossing waar uw kopers blij van zullen worden. In een groene omgeving voelen zij zich prettiger en gezonder. Een groen dak heeft een waterbufferend vermogen waardoor de piekbelasting bij hevige regen wordt verminderd. Daarnaast heeft een groendak een geluidsabsorberende en warmteregulerende werking in uw pand.

De voordelen van de GreenPad

zet CO2 om
in zuurstof

filtert
fijnstof

stimuleert de
biodiversiteit

verkoelt de
leefomgeving

dient als regen-
waterbuffer

reduceert
geluid

Back To Top