Contact met GreenPad
Contact met GreenPad
skip to Main Content
REDUCEERT CO2 HERSTELT DE BIODIVERSITEIT VERKOELT DE LEEFOMGEVING
T +31 (0)30 691 20 75 E info@greencitypromoters.nl

Pannendekkers

De GreenPad voor pannendekkers

Het is u vast niet ontgaan, energiedaken en groene daken zijn bezig aan een gestage opmars. Bij nieuwbouw- en renovatieprojecten worden steeds vaker dakvlakken volledig gedekt met geïntegreerde zonnepanelen systemen. Onder toenemende maatschappelijke druk om gebouwde omgevingen te “vergroenen”, passen architecten hun ontwerp zodanig aan, dat dakpannen soms zelfs volledig overbodig worden. Deze niet te stuiten ontwikkeling heeft voor u in de nabije toekomst grote gevolgen voor uw bedrijfsvoering.

Maar deze ontwikkeling biedt voor uw bedrijf ook nieuwe kansen. Uw vaardigheden op het gebied van aansluitingen, verwerken prefab dakelementen, aanbrengen dakgoten, dakramen, dakkapellen etc., blijven onmisbaar. Bovendien beschikt u over materieel als kranen, steigers etc. Belangrijke onderdelen van de GreenPad zoals de kunststof tray’s, zijn ontworpen als een dakpan en worden ook als zodanig op het dak verwerkt.

Bent u een toekomstig groene pannendekker?

Ook u komt waarschijnlijk om in het werk, vooral in het leggen van dakpannen. De ‘omslag’ is nog niet gemaakt maar is bezig en overal voelbaar. Groene daken zijn een wereldwijde ontwikkeling die tientallen jaren zal duren. Als u hierop in wilt spelen, dan komen wij graag met u in contact voor een toekomstige samenwerking.

De voordelen van de GreenPad

zet CO2 om
in zuurstof

filtert
fijnstof

stimuleert de
biodiversiteit

verkoelt de
leefomgeving

dient als regen-
waterbuffer

reduceert
geluid

Back To Top